Wedstrijd Broodje BHV

Bedenk jij hét recept voor het Broodje BHV?! Dit broodje is op de 1e maandag van november tijdens de “Dag van de BHV” de lunch van duízenden medewerkers in heel Nederland. Jóuw recept voor het Broodje BHV in de speciale flyer en promotiemateriaal voor deze dag? Jóuw recept… volkoren, veelkoren… uitverkoren?

- inzendtermijn geopend! -

Het Broodje BHV mag niet ontbreken op de landelijke Dag van de Bedrijfshulpverlening (BHV)! Dat het Broodje BHV populair is onder de deelnemende organisaties blijkt ieder jaar weer uit de reacties die volgen in de evaluatie-enquête. Zowel kleine(re) organisaties als multinationals hebben het speciaal voor Dag van de BHV samengestelde recept die dag op de lunchkaart staan. Dus ook dit jaar staat de wedstrijd weer open!

5 regels voor het recept

 1. Alle deelnemers aan Dag van de BHV dienen eenvoudig het Broodje te kunnen samenstellen;
 2. Het recept mag maximaal 5 ingrediënten bevatten (zout en peper niet meegerekend), waarbij geldt: hoe puurder en simpeler des te beter;
 3. Bij voorkeur een vlees-, vis- én vegavariant, waarbij eventueel met slechts een enkele wijziging in ingrediënten de andere variant kan worden samengesteld;
 4. Ingrediënten moeten ook in de reguliere supermarkt verkrijgbaar zijn, niet alleen bij de groothandel;
 5. En natuurlijk: geef het Broodje een passende naam!

Hoe doe je mee?

Voldoe je aan de 5 regels voor het recept (zie hierboven)? Stuur dan een mail naar communicatie@dagvandebhv.nl en zet in de onderwerpregel “Broodje BHV”

Vergeet in de mail niet de volgende onderdelen: 

  • Naam
  • Eventueel bedrijfsnaam
  • Woon- of vestigingsplaats
  • E-mailadres
  • En uiteraard… Hoeveelheden van de ingrediënten en een beschrijving van de samenstelling én een foto van jóuw Broodje BHV!

De inzendtermijn sluit op vrijdag 7 augustus! Donderdag 13 augustus wordt de winnaar van het recept Broodje BHV bekendgemaakt! Doe je zelf mee of tip je iemand om mee te doen?

Recept broodje BHV

In 2020 ging díe eer naar Marty Bax, Kitchen manager bij Xindao. 

Marty Bax: “Het Recept Broodje BHV 2020 heb ik ‘Ontruimingspunt-je’ genoemd. Het broodje is in de vorm van een driehoek, oftewel punt. Daarnaast is het natuurlijk heel belangrijk dat iedereen binnen een bedrijf weet wat te doen in het geval van een calamiteit.” 

Broodje
BHV

Bekijk alle broodjes BHV van de afgelopen jaren.